Isı Geri Kazanım Cihazı – RECO 650 – 810 m³/h

Isı Geri Kazanım Cihazı – RECO 650 – 810 m³/h

44,884.00

Teklife Ekle
Taksit Tablosu

Ürün Açıklaması

VANTILA RECO N PRO tavan tipi ısı geri kazanım cihazları; kapalı mahallerin gereksinimi olan yüksek iç hava kalitesini sağlarken enerji tüketimini minimum değerlere indirebilmek için özel olarak geliştirilmiştir.
Egzoz edilen havanın ısısını kullanarak taze havayı koşullandırır. Egzoz edilen havanın ısısı, çapraz akımlı alüminyum ısı geri kazanım eşanjörü ile taze havaya aktarılır. Ofisler, otel odaları, gösteri merkezleri, kafeteryalar, yatakhaneler, sınıflar vb. gibi mahallere taze hava sağlamak ve kirli havayı egzoz etmek için en ideal çözümdür.

GÖVDE

VANTİLA RECO N PRO Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazlarının gövdeleri birçok üstün özelliği bünyesinde barındırmaktadır. İleri teknoloji ile üretilen, sertifikalandırılmış bileşenlerinin performanslarını en üst düzeyde kullanmaya imkan verecek şekilde tasarlanmıştır.

PLUG FAN (Egzoz Fanı, Taze Hava Fanı)

VANTİLA RECO N PRO, Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazları, birçok üstün özelliklerinin yanı sıra plug fanlarıyla kolay ve sorunsuz işletimle, yüksek verim ve tasarruf sağlıyor. Bir çok üstün özelliklerinin yanı sıra, içerisinde bulunduğu hücreyi basınçlandırarak çalışan plug fanlar, havanın eşanjöre daha uniform girmesini sağlamaktadır. Böylece pratikte ulaşılan eşanjör verimi, teorik verim değerlerine ulaşmaktadır.

EŞANJÖR

VANTİLA RECO N PRO Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazlarında standart olarak çapraz akımlı, alüminyum ısı geri kazanım eşanjörleri kullanılmaktadır. Egzoz edilen havanın ısısı, çapraz akımlı alüminyum ısı geri kazanım eşanjörü ile taze havaya aktarılır. Böylece, egzoz edilen havanın ısısı kullanılarak taze hava koşullandırılır.

FİLTRE

VANTİLA RECO N PRO  Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazlarında gerek taze gerekse egzoz havası girişlerinde filtre standarttır. Filtreler, havadaki toz, toprak, partikül vb. istenmeyen cisimleri tutar. Bu sayede iç ortam hava kalitesi arttırılmakla birlikte eşanjör de korunmaktadır.

ELEKTRİK BAĞLANTISI

Tüm cihazlar monofaze olup kablo kesitleri 3 x 2.5mm²’ dir.

Hava Debisi

Cihaz Dışı Basınç

Boyutlar

Motor Gücü

230V-50Hz 270 W

Ses Seviyesi

Ağırlık

Bağlantı Ölçüleri

Ø200

Anasayfa
Kategoriler
Teklif Sepeti
Arama
×